Werken bij

Toekomstdromen verwezenlijken

Een baan waar je hart van open gaat. Omdat je elke dag opnieuw bijdraagt aan een duurzame toekomst voor het onderwijs en de kinderopvang, waarin kinderen zich beter kunnen ontwikkelen. Prettiger leren betekent álles in het leven van een kind. Het is een eerste voorwaarde om toekomstperspectieven met kansen te creëren. Dat weet jij als geen ander. Ruim 200 collega’s met een groot hart voor leren, heten je warm welkom.

Werken bij

Hart voor leren

Elke dag het allerbeste uit ieder kind halen. Wij houden van leren, sterker nog: we zijn er vol van! Daarom helpen we basisscholen, kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en de buitenschoolse opvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken. En mee te doen. En vooral door al onze kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen met de professionals in het primair onderwijs en de kinderopvang.

Ben jij een uitblinker, probleemoplosser of aanvoerder?

Ontdek in deze filmpjes wat leren voor ons betekent. Laat je inspireren door onze visie op onderwijs en bepaal wat jou daarin het meest aanspreekt. In welk type medewerker herken jij jezelf het meest?

Verhalen van onze medewerkers

Bekijk alle verhalen

“Als je ziet wat wij leerkrachten en leerlingen geven, dan zie je ook dat ze daar de rest van hun leven iets aan hebben.”

Bekijk het verhaal van Maxim

“Onze passie voor onderwijs is: het samen sterk maken van de maatschappij. Daar kunnen we een fantastische bijdrage aan leveren.”

Bekijk het verhaal van Maarten

“Goed je best doen op school? Ik geloof veel meer in een andere aanpak. Wat vind je heel erg leuk om te doen? Waar hou je je graag mee bezig?”

Bekijk het verhaal van Guus

We kijken samen met de leerkracht vooruit naar onderwijs en opvang.

De Rolf groep wil toekomstdromen verwezenlijken. We kijken continu, samen met de leerkracht, de pedagogisch medewerker én met kinderen, naar wat er nodig is om het onderwijs en de opvang beter te maken. Daar staan we voor. Dat is onze visie. En het mooie is: iedereen bij de Rolf groep deelt die visie. Want alleen vanuit een gedeelde visie kunnen we onszelf verbeteren en leren vanuit onze eigen motivatie.

We kijken open naar onszelf om persoonlijk te ontwikkelen.

Omdat iedereen binnen de Rolf groep dezelfde visie deelt, is ook iedereen bereid om naar zichzelf te kijken, om te reflecteren en om persoonlijke overtuigingen bespreekbaar te maken. We kijken open naar onszelf. Met als doel: om proactief en continu te blijven leren en om de resultaten te boeken die voor onszelf belangrijk zijn. Dat stelt ons namelijk ook in staat om beslissingen en verantwoordelijkheid te nemen die belangrijk zijn voor de Rolf groep als geheel.

We kijken naar onze organisatie als één geheel dat zichzelf versterkt.

Van waarde blijven voor het onderwijs bereiken we alleen door zelf ook te leren. Daarom beschikken we over twee eigen academies die een enorm leeraanbod met de nieuwste online leermethoden bieden. Verder juichen we het toe om kennis te delen. Elkaar feedback te geven. Met een open mind en de moed om nieuwe wegen te durven bewandelen. Want we zijn ons ervan bewust dat we elkaar beïnvloeden, van elkaar afhankelijk zijn, maar onszelf ook continu kunnen versterken met een hart voor leren.

Job alert

Wil jij bij ons komen werken, maar zie jij jouw ideale vacature of opdracht er nog niet bij staan? Meld je aan voor onze job alert.

  • ICT 2
  • Logistiek 1
  • Commercie 4
  • Onderwijsontwikkeling 2
  • Montage en Techniek 1
  • 10